Klantgerichtheidstraining voor de BvB-medewerkers van Marowijne


Klantgerichtheidstraining voor de BvB-medewerkers van Marowijne

Op zaterdag 12 november 2022 heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) en wel het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) in samenwerking met Door Advisory NV een klantgerichtheidstraining verzorgd in het district Marowijne en wel in de vergaderzaal van het Districts Commissariaat Moengo. De Bureaus voor Burgerzaken die deel hebben genomen aan deze training zijn, BvB Marowijne – Albina, BvB Marowijne – Moengo en hulpbureau Marowijne – Galibi.

Voor Odile Molijn, Adjunct-Coördinator Regio Oost en David Djendje leidinggevende op BvB Marowijne – Moengo, is het verzorgen van de klantgerichtheidstraining in het district Marowijne een goede stap om de dienstverlening effectiever en efficiënter te kunnen doen. Verder geeft Djendje aan dat deze samenwerking tussen Biza en Door Advisory NV een bijdrage levert aan het hoog houden van de naam van het CBB binnen de samenleving. “Dit geeft een toegevoegde waarde aan de dienstverlening van het district Marowijne en voor de ambtenaren is het een stapje vooruit, een insteek voor een een positieve houding”, zegt Molijn 

Trainer, Zuvina Soidjojo geeft aan dat Door Advisory N.V samen met Biza deze training in Moengo heeft verzorgd om op deze manier elke BvB in Suriname aan te doen. “Om de processen te professionaliseren zullen wij de klantvriendelijkheidstraining verzorgen aan de medewerkers, zodat zij professioneler overkomen. In april 2022 is er van start gegaan met het verzorgen van klantvriendelijkheidstrainingen in de verschillende districten, waaronder Paramaribo, Wanica en Brokopondo. Nickerie zal het volgende district zijn waar deze klanvriendelijkheidstraining zal worden verzorgd.