BvB’s Paramaribo-Latour en Sipaliwini-Paramaribo geopend in nieuw gebouw


BvB’s Paramaribo-Latour en Sipaliwini-Paramaribo geopend in nieuw gebouw

Op maandag 20 juni 2022 werden de Bureaus voor Burgerzaken Paramaribo-Latour en Sipaliwini-Paramaribo geopend aan de Ramgoelamweg nr.34. Bij de opening waren de minister van Binnenlandse Zaken (Biza), Bronto Somohardjo, de directeur van Biza, Mohamad Nasier Eskak, de directeur van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB), Anastatia Kanapé-Pokie, en overige personeelsleden aanwezig.

Minster Bronto Somohardjo gaf aan dat zij weer een kleine stap vooruit zijn in het verbeteren van de dienstverlening van het CBB sinds het aantreden van de nieuwe leiding. “Deze twee bureaus hebben een nieuw gebouw en de oude gebouwen worden gerestaureerd. Ik ga er vanuit dat de ambtenaren nu hierdoor en in combinatie met onze klantgerichtsheidstrainingen een betere dienstverlening zullen garanderen”.

Het hoofd van BvB Paramaribo-Latour, Natasia Faini-Donoe, zegt het een geweldige stap te vinden, omdat als de medewerkers zich goed voelen dat het ook moet blijken aan de dienstverlening. “De werkomgeving zag er niet prettig uit, maar vanaf het personeel hier is, is een ieder enthousiast”. Patrick Deel die niet lang terug is aangesteld als hoofd van BvB Sipaliwini- Paramaribo gaf met blijdschap aan de leiding heel dankbaar te zijn. “Wij zijn bij onze nieuwe locatie, het stemt goed, het geeft een prettig gevoel en ik denk dat de medewerkers gemotiveerder aan het werk zullen verschijnen en dat wij een goede dienstverlening kunnen garanderen aan de samenleving”.