DOOR Advisory NV verzorgt Klantgerichtheidstraining in Brokopondo


DOOR Advisory NV verzorgt Klantgerichtheidstraining in Brokopondo

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) en wel het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) heeft op zaterdag 5 november 2022 in samenwerking met DOOR Advisory NV de klantgerichtheidstraining in het district Brokopondo verzorgd. Deze training  werd verzorgd in het Multifunctioneel centrum van Brokopondo aan de medewerkers van de Bureaus voor Burgerzaken (BvB’s) Sipaliwini-Atjonie, Sipaliwini-Debiké, Brokopondo – Centrum, Brokopondo-Brownsweg,  Brokopondo-Klaaskreek, Brokopondo-Kwakoegron en Brokopondo-Sarakreek.

Fanselia Pavion, adjunct-coördinator Binnenland en Bernadette Venlo, leidinggevende op het Bureau voor Burgerzaken Brokopondo–Centrum geven aan dat deze stap van Biza in samenwerking met DOOR Advisory NV heel belangrijk is voor de verbetering van het imago van het CBB. “Voor Biza en het CBB is het heel belangrijk om zo een training te verzorgen in het district Brokopondo voor onze medecollega’s als bijdrage voor een effectievere en efficiëntere dienstverlening”, geeft Pavion aan. De Districtscommissaris van het district Brokopondo, Ludwig Mendelzoon richtte de medewerkers een bemoedigend woord toe en gaf het belang van deze training aan. “Klantvriendelijkheid plus klantgerichtheid is klanttevredenheid”, zegt Mendelzoon.

Trainer, Selisia Verwey – Frankly geeft aan dat DOOR Advisory NV in samenwerking met Biza de klantgerichtheidstraining in alle districten van Suriname zal verzorgen, zodat het CBB uniformiteit hanteert als het gaat om hoe de klant het best van dienst te kunnen zijn. “De training wordt zodanig verzorgd dat de medewerkers die de training hebben gevolgd, deze tips kunnen overdragen aan degenen die deze niet kunnen volgen.”, aldus Verwey – Frankly. Volgens planning zal deze missie worden voortgezet in de districten  Nickerie, Marowijne en Sipaliwini.