BvB Wanica-Indira Gandhiweg verhuist naar nieuw adres


BvB Wanica-Indira Gandhiweg verhuist naar nieuw adres

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) en wel het Bureau voor Burgerzaken (BvB) Wanica-Indira Gandhiweg heeft op donderdag 2 mei 2024 een mijlpaal bereikt met de verhuizing van de Indira Gandhiweg no. 557 naar de Jadoenath Missierweg no. 5a. “Gezien het feit dat jullie voorheen van locatie naar locatie verhuisden, is permanente huisvesting essentieel, vooral omdat dit bureau ongeveer 45.000 mensen bedient. Laten wij daarom ervoor zorgen dat dit resulteert in goede dienstverlening.”, geeft Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken (Biza) aan tijdens zijn toespraak bij de ingebruikname van het nieuwe kantoorgebouw. Bij de ceremonie waren ook aanwezig de staf en personeelsleden van Biza en het CBB en vertegenwoordigers van de districtscommissaris van Wanica.

Cultuur uitmuntendheid

Biza-Directeur Mohamad Eskak geeft aan dat studies aantonen dat de werkplek invloed heeft op het welzijn van het personeel. “Met dit mooie gebouw kunnen we de betrokkenheid van het personeel vergroten en elkaar stimuleren om de prestaties te verhogen. Zo denk ik dat we samen een cultuur van uitmuntendheid en dienstbaarheid kunnen realiseren en daarom is het ook van belang het gebouw te onderhouden”, voegt hij toe. 

Klantgerichtheid cruciaal voor imagoverbetering

De Directeur van het CBB, Anastatia Kanapé-Pokie, benadrukt de essentie van klantgerichtheid voor een BvB: “Bij het werken aan een verbeterd imago en het aanbrengen van verbeteringen aan onze locaties, is het cruciaal dat wij als CBB-medewerkers, klantgerichtheid hoog in het vaandel houden. U speelt een sleutelrol, want u bent het directe aanspreekpunt voor de burgers en de manier waarop u de klanten bedient, heeft een blijvende indruk. Het is daarom uw verantwoordelijk om de dienstverlening op een respectvolle en correcte manier uit te voeren, waarbij u de burgers informeert over de beschikbare alternatieven en de relevante wetgeving. Als een sterk team kunnen wij dit realiseren en zorgen voor een blijvende positieve impact op ons imago.”